Adria Garriga Fisioterapia Igualada logo

Truca o envia un Whatsapp 
676 185 232

Equip

Adrià Garriga

El meu nom és Adrià Garriga, treballo com a fisioterapeuta i entrenador personal, encara que aquí, a l’Esquaix Igualada, veureu la meva vessant com a fisio sobretot.

La meva inquietud pel moviment i l’esport ve ja de petit practicant molts esports, fins que, a l’edat de 14 anys vaig prendre la determinació que volia dedicar-me al tennis de forma professional.

 Finalment aquest somni es va truncar per múltiples lesions que em van impedir seguir intentant-ho... tot i que va ser una de les etapes més dures de la meva vida, mira’t en perspectiva, totes aquelles experiències em van aportar grans lliçons de vida com saber realment que és l’esforç i la cerca dels propis límits (no només en l’àmbit esportiu). 

 Per això, quan vaig començar el grau en fisioteràpia, el meu principal objectiu era aprendre el màxim possible per poder ajudar a la gent a complir el seu somni esportiu. L’objectiu ha anat expandint-se, no només centrant-me en l’àmbit esportiu, sinó també en un ventall molt més gran de gent.

 Això m’ha portat a estudiar, el cos i la ment d’una forma molt més holística, especialitzant-me en biomecànica, dolor miofascial, punció seca, readaptació de lesions,... 

Després d’aquests 10 anys treballant com a fisioterapeuta en diversos equips i països, vaig afinant quins son els meus objectius en una sessió amb algú. Un dels més rellevants és aportar CONSCIÈNCIA i EMPODERAR a la persona de la seva millora per donar-li AUTONOMIA perquè no depengui d’una altra persona.

Tothom està amb un mateix les 24 hores al dia a diferència del fisioterapeuta que només hi està 1-2 hores a la setmana. 

 Per mi serà un plaer que ens coneguem no només per curació, sinó més important, per prevenció, encara que no sigui gaire usual.

Alba Hervàs

Postgrau en Bioneuroemoción i tècnica en Quiromassatge Terapèutic. Graduada en Història per la UB.

Enamorada dels processos històrics d’empoderament vers una opressió em vaig especialitzar en Història de Gènere i conflictes en l’època contemporània. Sempre havia volgut ser professora per contribuir a la humanitat donant les eines als i les alumnes per formar-se un pensament crític que els fes més lliures. 

En els últims anys de carrera, la vida em va anar mostrant diverses situacions, i com des del meu parer, estem aquí per aprendre, la meva forma de vida i mentalitat es va transformar. Aquest canvi de rumb a nivell personal també va comportar un reenfocament a nivell professional. 

Volia incidir més directament i generar un canvi de consciència, a un nivell més profund i integral, especialitzant-me en la gestió emocional i poder així acompanyar a les persones en aquest procés de transformació de consciència des del cos a través de les teràpies manuals com de la ment a través des la Bioneuroemoción. 

Va ser un canvi progressiu de la mà del ioga, la meditació, de diferents teràpies alternatives i sobretot de persones màgiques que m’han fet arribar a on soc: aquí i ara. 

A nivell professional com personal, m’agradaria continuar per aquest camí aprofundint tot el que envolta el benestar, tant físic com emocional.  Si hagués de dir els meus punts forts et diria que són l’escolta activa, l’empatia, saber potenciar les virtuts dels altres i l’alegria. 

Fa poc he tingut la sort de ser mare d’una Lola. 

On som...

C/Masquefa, 6  08700, Igualada

676 185 232 (Truca o envia un Whatsapp)

adriagarriga@hotmail.com

© Adria Garriga Fisioterapia Igualada. Tots els drets reservats.